NOUTATI / EVENIMENTE

 • Întâlnire cu Cristina Croitoru, Ministerul Apărării al Republicii Moldova

  09.10.2014

  Joi, 9 octombrie studenții anului II s-au întîlnit cu Cristina Croitoru, specialist secția Cooperare Internațională, Ministerul Apărării al Republicii Moldova

 • Întâlnire cu Victoria Maxim, consultant superior al Comisiei de Politică Externă și Integrare Europeană a Parlamentului Republicii Moldova.

  08.10.2014

  Miercuri, 8 octombrie studenții anului II, în cadrul stagiului de inițiere în afacerile externe ale Republicii Moldova, s-au întâlnit cu Victoria Maxim, consultant superior al Comisiei de Politică Externă și Integrare Europeană a Parlamentului Republicii Moldova.

 • Vizită la Idis ”Viitorul” în cadrul stagiului de inițiere în afacerile externe ale Republicii Moldova

  06.10.2014

  Luni, 6 octombrie studenții anului II ai facultății au efectuat o vizită de studiu la fundația Idis ”Viitorul”

 • Salvează o viață

  01.10.2014

  Pe parcursul lunii septembrie, studentii anului III au organizat camania ”Salvează o viață” pentru a-l ajuta pe colegul lor Alexandru Bodean.

 • Inaugurarea Centrului de Informare NATO în cadrul ULIM

  16.09.2014

  Marți, 16 septembrie 2014, la ora 10:30, în cadrul Universității Libere Internaționale din Moldova a avut loc inaugurarea Centrului de Informare NATO.

 • ADMITEREA 2014

  09.07.2014

  Facultatea Istorie si Relatii Internationale anunta admiterea pentru anul universitar 2014-2015:
       - Studii de licenta
       - Studii de masterat
       - Studii de doctorat

 • Lansarea cărții ”Și de atunci s-a început cu voia lui Dumnezeu, Țara Moldovei” a profesorului universitar, doctor habilitat în științe istorice Parasca Pavel

  09.07.2014

  Marți, 8 iulie în Sala Mare a Senatului, Universitatea Liberă Internațională din Moldova a fost lansată lucrarea semnată de profesorul universitar Pavel Parasca, ”Și de atunci s-a început cu voia lui Dumnezeu, Țara Moldovei”

 • Aniversarea de 75 de ani a profesorului universitar, doctor habilitat în istorie Pavel Parasca

  08.07.2014

  La aniversarea a 75 de ani de viaţă, îi dorim distinsului profesor Pavel Parasca aceeaşi putere de muncă pe care a stăpânit-o de-a lungul anilor - putere necesară pentru realizarea numeroaselor idei şi planuri ştiinţifice pe care le are, dar şi pentru continuarea activităţilor didactice în scopul de a oferi noilor generaţii de studenţi unica şansă de a-i asculta excepţionalele prelegeri de istorie medievală a românilor. La mulţi ani, domnule Profesor! - Vă urează colegii şi studenţii Facultăţii Istorie şi Relaţii Internaţionale

 • Afisate 41 - 48 din 122 Articole | Pagina 6 din 16


  Arhiva