NOUTATI / EVENIMENTE

 • RECRUTARE PENTRU MOBILITATE: PROGRAMUL ERASMUS +, Universitatea Catolică din Lublin

  06.09.2016

  Universitatea Liberă Internațională din Moldova este unul dintre partenerii proiectului de mobilitate pentru anul de studii 2016-2017, gestionat de către Universitatea Catolică Ioan Paul II din Lublin în cadrul Programului Erasmus +, Acțiunea-cheie 1 (Mobilitatea persoanelor în scop educațional).

 • Dr. Bartłomiej ZDANIUK va ține o lecție cu profesorii și studenții specialității „Relații Internaționale” de la ULIM

  17.05.2016

  Pe 19 mai 2016, dr. Bartłomiej ZDANIUK, Conferentiar universitar la Institutul de Stiinte Politice al Universității din Varsovia va avea o intalnire cu profesorii și studenții specialității „Relații Internaționale” de la ULIM.

 • COLOCVIUL INOTLES LA BRUXELLES

  16.03.2016

  În perioada 16-18 martie 2016 un grup de studenți (ciclul masterat: Diana Roic, Cristina Nica, Oleg Jecov, Ion Secrieru, Chiril Didenco) și cadre didactice de la Catedra Relații Internaționale, Științe Politice și Istorie, ULIM a participat la un colocviu internațional care a avut loc la Universitatea Vrije din Bruxelles.

 • Cooperarea ULIM – KUL în cadrul Erasmus +

  14.03.2016

  Începând cu luna decembrie 2014 Universitatea Liberă Internațională din Moldova și Universitatea Catolică din Lublin (KUL) cooperează în cadrul Rețelei Universităților Est-Europene, o platformă de lucru la care s-au alineat și universități din Belarus, Ucraina, Georgia și care este deschisă tuturor instituțiilor de învățământ superior din regiune.

 • Promovarea imaginii Republicii Moldova

  26.10.2015

  Luni, 27 octombrie studenții Facultății au povestit cu mândrie despre Republica Moldova studenților străini care își fac studiile la ULIM.

 • În atenția studenților și profesorilor de la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism!

  10.09.2015

  În atenția studenților și profesorilor Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism!!! Luni, 14 septembrie, ore 11.10 va avea loc întâlnirea cu jurnaliștii publicației ”Evenimentul Zilei”, Cristina Brumă, absolventă Jurnalism ULIM, și Valentin Buda. În cadrul discuțiilor vor fi abordate subiecte ce vizează situația presei scrise din RM în contextul dinamizării evenimentelor sociale în țară. Întâlnirea se va desfășura în cadrul DIB, ULIM.

 • Conferința Internațională - Inovating Teaching and Learning of European Studies.

  17.06.2015

  În perioada 19-20 iunie, 2015, Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, ULIM, a organizat Conferința Internațională - Inovating Teaching and Learning of European Studies.

 • Prelegere publică Pace, progres şi rolul Organizaţiei Naţiunilor Unite susţinută de dl Christian Friis Bach, Secretar Executiv al Comisiei Economice ONU pentru Europa

  16.06.2015

  Marți, 16 iunie 2015, la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova s-a aflat într-o vizită de lucru o delegație compusă din reprezentanți oficiali ai Organizației Națiunilor Unite. Corpul diplomatic a fost reprezentat de către Christian Friis Bach, secretar executiv al Comisiei Economice pentru Europa, Cristian Olărean, Reprezentantul Secretariatului Convenției Espoo, UNECE și Carolina Popovici, Șef al Secției ONU și AGENȚII Specializate, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova.

 • Afisate 17 - 24 din 122 Articole | Pagina 3 din 16


  Arhiva