NOUTATI / EVENIMENTE

 • ADMITEREA 2014

  09.07.2014

  Facultatea Istorie si Relatii Internationale anunta admiterea pentru anul universitar 2014-2015:
       - Studii de licenta
       - Studii de masterat
       - Studii de doctorat

 • Lansarea cărții ”Și de atunci s-a început cu voia lui Dumnezeu, Țara Moldovei” a profesorului universitar, doctor habilitat în științe istorice Parasca Pavel

  09.07.2014

  Marți, 8 iulie în Sala Mare a Senatului, Universitatea Liberă Internațională din Moldova a fost lansată lucrarea semnată de profesorul universitar Pavel Parasca, ”Și de atunci s-a început cu voia lui Dumnezeu, Țara Moldovei”

 • Aniversarea de 75 de ani a profesorului universitar, doctor habilitat în istorie Pavel Parasca

  08.07.2014

  La aniversarea a 75 de ani de viaţă, îi dorim distinsului profesor Pavel Parasca aceeaşi putere de muncă pe care a stăpânit-o de-a lungul anilor - putere necesară pentru realizarea numeroaselor idei şi planuri ştiinţifice pe care le are, dar şi pentru continuarea activităţilor didactice în scopul de a oferi noilor generaţii de studenţi unica şansă de a-i asculta excepţionalele prelegeri de istorie medievală a românilor. La mulţi ani, domnule Profesor! - Vă urează colegii şi studenţii Facultăţii Istorie şi Relaţii Internaţionale

 • Ani de studii la ULIM

  02.07.2014

  Felicitări licențiaților în științe politice, specialitatea Relații Internaționale și masteranzilor, absolvenți ai Studiilor Regionale ai Facultății Istorie și Relații Internaționale, promoția 2014. Mult succes în continuare!!!

 • Lansarea cărții ”Și de atunci s-a început cu voia lui Dumnezeu, Țara Moldovei”

  01.07.2014

  Facultatea Istorie și Relații Internaționale are deosebita plăcere de a vă invita la lansarea cărții ”Și de atunci s-a început cu voia lui Dumnezeu, Țara Moldovei” a profesorului universitar, doctor habilitat în științe istorice Pavel Parasca.

 • Afisate 1 - 5 din 5 Articole | Pagina 1 din 1

  < inapoi     1     inainte >


  Arhiva