NOUTATI / EVENIMENTE

 • Conferinţă ştiinţifico-didactică internațională ”Modernizarea didactico-științifică universitară în era europenizării și globalizării”

  31.10.2016

  În perioada 31 octombrie - 1 noiembrie 2016 a avut loc Conferinţă ştiinţifico-didactică internațională ”Modernizarea didactico-științifică universitară în era europenizării și globalizării”. Conferința a fost organizată de către Școala doctorală în Științe Umaniste, Politice și ale Comunicării în cooperare cu Centrul de Studii Europene ULIM.

 • Training-ul INOTLES: Metode Inovative de predare și învățare

  31.10.2016

  Centrul de Studii Europene, ULIM, a organizat luni, 31 octombrie, în cadrul proiectului INOTLES TEMPUS, un in-house training pentru cadrele didactice ULIM.

 • Lecție publică, cu tema ”Promovarea democrației europene și politica de vecinătate a UE”, susținută de Natalia Timuș, absolventa Facultății, promoția 2003.

  31.10.2016

  Azi, la ULIM, dr. Natalia Timuș, cercetătoare la Universitatea din Maastricht (Olanda) și lectoră la Institutul de Științe Politice Sciences Po. Paris (Menton, Franța), a susținut o lecție publică, cu tema ”Promovarea democrației europene și politica de vecinătate a UE”.

 • ”60 de ani de la revoluția anticomunistă din Ungaria 1956 – 2016”.

  26.10.2016

  Pe 26 octombrie în cadrul Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism s-a desfășurat conferinţa ştiinţifică studențească ”60 de ani de la revoluția anticomunistă din Ungaria 1956 – 2016”.

 • ULIM, una dintre cele mai active instituții de învățământ superior din RM în Programul Erasmus+

  13.10.2016

  La ULIM, a avut loc o conferință de prezentare a proiectelor pentru educație a UE, organizată de Centrul de Informare al UE și Centrul de Studii Europene din cadrul instituției noastre. În prim-planul evenimentului s-a situat comunicarea Erasmus + pentru educație, formare, tineret și sport și alte programe ale UE pentru tineri, susținută de Cristina Gherman, administratorul Oficiului Național Erasmus +. Obiectivul esențial al conferinței a fost informarea studenților și cadrelor didactice referitor la proiectele internaționale și modernizarea învățământului din RM.

 • Afisate 1 - 5 din 5 Articole | Pagina 1 din 1

  < inapoi     1     inainte >


  Arhiva